5. marraskuuta 2010

Kotilo (etana)

Laitan tämän nyt tänne, vaikka onkin vielä ihan keskeneräinen. Eli kollaasin pastelli piirustuksesta, joka lähti liikkeelle uuvanan avustuksella. Sillä hänen blogissaan on niin paljon ja niin hienoja kuvia, että! Inspiraatiohan siitä sitten syttyi!:)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No täällähän onkin tutun näköistä kotilon kiemuraa. :)
Hauskaa, kun blogimaailman blogien välille syntyy tällaisia inspislinkkejä.

Minäkin tein joskus pastelitöitä ja varsinkin piirsin (lyijykynä, puuvärit) paljon. Öljyvärejä en koskaan oikein oppinut, enkä jotenkin pitänyt niiden kanssa puljeeraamisesta, oli jotenkin liian aikaavievää minulle.
Nyt ei ole vain moneen vuoteen ollut aikaa millekään piirrustutouhulle. Olen myös asunut sittemmin aika ahtaasti, ja kun tilaa on vähän niin pitisi aina kerätä kimpsut ja kampsut piirtämisen jälkeen laatikoon. Se on vähän rasittavaa minusta. Minulla pitäisi olla joku tila missä voisi pitää välineitä valmiina levällään, odottamassa hetkeä, muuten aina jää se homma.

PIUZA kirjoitti...

Niin minustakin!!:)

Onhan se rasittavaa. Siksi ei minullekaan tule näitä inspiraatioita kovin tiuhaan. Pitäisi olla se oma tilansa. Sama se on askartelun, korujen suunnittelun ja tekstiili- ja lankatöiden suhteen. Kaikki on vähän valloillaan, mutta täytyy yrittää antaa sen olla häiritsemättä. Olisi niin ihanaa, jos olisi oma työhuone!<3